Ervaringen

Lisa is afgelopen zomer geopereerd voor haar scoliose. Tijdens de week van de operatie heeft ze een vlog bijgehouden over haar ervaringen.

Voorstellen en verwachting operatie

In haar eerste vlog stelt Lisa zich voor en vertelt ze over haar scoliose en hoe ze tegen de operatie aankijkt.

 

Vooruitblik op de operatie

In dit tweede deel van Lisa’s eerste vlog, kijkt ze vooruit naar de dag van de operatie en hoe het daarna zal zijn.

 

Vlak voor de operatie

Het is zover, Lisa wacht op het begin van de operatie. Een spannend moment!

Het valt mee

De operatie is voorbij en het viel gelukkig mee. In dit vlog beschrijft Lisa hoe het met haar gaat, vlak na de operatie.

Het blijft beter gaan

Het blijft beter gaan met Lisa en ze kan in het ziekenhuis ook haar eindexamen diploma tekenen.

Naar huis!

Lisa mag naar huis en daar heeft ze veel zin in! Kijk in haar laatste vlog mee hoe het met haar gaat als ze weer thuiskomt.

Vraag een ervaringsdeskundige

Van alle behandelaars krijg je voor, tijdens en na de behandeling veel voorlichting en informatie. Maar hoe is het nu om zo’n scoliosebehandeling zélf mee te maken? Benieuwd naar tips en ervaringen? Dan kun je contact zoeken met een van onze ervaringsdeskundigen. Stuur dan een mailtje met je vraag naar kinderkliniek@maartenskliniek.nl. Let op, medisch-inhoudelijke vragen kunnen niet worden beantwoord door de ervaringsdeskundige. Voor die vragen kun je altijd contact zoeken met onze behandelaars.

We zullen deze pagina aanvullen met meer ervaringsverhalen. Houd deze website dus in de gaten voor nieuwe ervaringsverhalen.