Download de app

Download de Orthopedie SMK app met informatie over de scoliose behandeling in de Sint MaartensKinderkliniek. Je kunt de app gebruiken als je een brace krijgt of als je wordt geopereerd aan de scoliose. 

Wanneer kan de app gebruikt worden

Jongeren met een scoliose kunnen gebruik maken van de orthopedie app als ze een bracebehandeling krijgen of als ze worden geopereerd aan de scoliose. Hiermee kan je  je goed voorbereiden op de behandeling en weet je hoe de behandeling verloopt.

Informatie op het juiste moment

De app bestaat uit informatie via een tijdlijn die de verschillende stappen tijdens de behandeling weergeeft. Behalve tekst en afbeeldingen zijn er ook filmpjes te vinden van de betrokken behandelaars die zich voorstellen en uitleg geven. De app is een aanvulling op de mondelinge en schriftelijke informatie die de behandelaars geven en op deze speciale scoliose website.

Door het invoeren van de eigen behandeldatum krijgt je de informatie passend bij de tijdslijn van de behandeling.

Download de app

De Orthopedie SMK App is gratis te downloaden via iTunes of via de Google Play Store: Download de Orthopedie SMK app en selecteer de behandeling 'Scoliose - Behandeling met Brace' of ‘Scoliose – Operatie’. De app is ontwikkeld door Interactive Studios, die met deze behandelpad-app de Dutch Interactive Award en de Health App Award won.